WhatsApp fysio

Hoe werkt het

Snel, gratis en deskundig advies. 

NIEUW:

 

U heeft nu de mogelijkheid om contact te leggen met Fysio Widdershoven via WhatsApp. Ook al bent u nog geen patiënt van ons.

 

Heeft u een vraag mbt een blessure of tav het bewegingsapparaat en u wilt hierover informatie/advies hebben? 

Stel dan uw vraag aan Fysio Widdershoven via WhatsApp. Wanneer u hier een foto aan toevoegt (mits mogelijk en noodzakelijk), kunnen we het probleem soms nog beter beoordelen. We zullen u dan zo snel mogelijk, een reactie geven met advies en wat u het beste kunt doen.

 

Deze service van WhatsApp fysio is geheel kosteloos. Het telefoonnummer waarnaar u kunt whatsappen is: +31 6 21 58 1300

 

Tip! Door het nummer op te slaan in uw telefoon, heeft u altijd een fysiotherapeut bij de hand.

 

Voor wie is de WhatsApp Fysio niet bedoeld?

 

* Mensen die langer klachten hebben dan 2 weken. U kunt dan beter een afspraak maken, zodat we een grondiger onderzoek kunnen doen.

 

*Wanneer u last heeft van onverklaarbare klachten die niet direct gerelateerd zijn aan het bewegingsapparaat, kunt u beter contact opnemen met uw huisarts.

 

Let op: Fysio Widdershoven respecteert uw privacy en verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

De informatie de u ontvangt via WhatsApp Fysio is alléén bedoeld voor informatieve doeleinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade die u onverhoopt ondervindt als gevolg van communicatie via WhatsApp Fysio. 

 

Bij twijfel dient u ten allen tijde een reguliere afspraak te maken met een arts. De fysiotherapeut kan u hierover meer vertellen.