Even Voorstellen

Ben Widdershoven

 

Is begonnen als fysiotherapeut in een fysiotherapie praktijk in Duitsland daarna heeft hij ook als fysiotherapeut op St Anna in Heel gewerkt waar hij mn werkte met patiënten die een aangeboren of een verworven hersenletsel hadden.

 

Is in 2002 begonnen met de praktijk. In de jaren erna is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk die bekend staat om zijn patiëntgerichtheid. 

 

Tevens is hij al jaren een vast gezicht bij De professionele wielerploeg Team Sunweb en het RTC-Limburg Wielrennen. Door de samenwerking met deze wielrenploegen heeft hij veel ervaringen opgedaan met het begeleiden en verhelpen van klachten/ blessures en revalidatie bij topwielrenners.

Er is daardoor ook een groot Netwerk met kennis en ervaring ontstaan met oa Sportartsen, Huisartsen, Trainers, Sportdiëtist, Sportchiropractie en Sportpsychologie en Orthopeden

 

Bart van Houten

 

Werkt sinds 2006 in de Praktijk. Daarvoor heeft hij in Duitsland gewerkt. Hij is gespecialiseerd in onder andere Tapen en Functional Movement Screening. Bart gaat helaas per 1 mei 2019 onze praktijk verlaten en op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

 

Remco Snippe

 

Remco is per 1 mei 2019 mede eigenaar geworden van Fysio Widdershoven - Snippe. 

Remco heeft veel ervaring in de (top)-sport en is op het moment bezig met de opleiding voor Osteopathie. Na eerst stage gelopen te hebben bij ons. Heeft Remco een tijd gewerkt in Geleen. Waar hij de nodige ervaring heeft opgedaan.