Even Voorstellen

Ben Widdershoven

 

Is begonnen als fysiotherapeut in een fysiotherapie praktijk in Duitsland daarna heeft hij ook als fysiotherapeut op St Anna in Heel gewerkt waar hij mn werkte met patiënten die een aangeboren of een verworven hersenletsel hadden.

 

Is in 2002 begonnen met de praktijk. In de jaren erna is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk die bekend staat om zijn patiëntgerichtheid. 

 

Tevens is hij al jaren een vast gezicht bij De professionele wielerploeg Team DSM . Door de samenwerking met deze wielrenploeg heeft hij veel ervaringen opgedaan met het begeleiden en verhelpen van klachten/ blessures en revalidatie bij topwielrenners.

Er is daardoor ook een groot Netwerk met kennis en ervaring ontstaan met oa Sportartsen, Huisartsen, Trainers, Sportdiëtist, Osteopaten en Orthopeden

 

Remco Snippe

Remco is per 1 mei 2019 mede eigenaar geworden van Fysio Widdershoven Snippe. Voorheen heeft Remco 2 jaar gewerkt en uitstekende ervaring opgedaan bij een particuliere praktijk in Geleen. 

Door de eigen ervaring in de atletiek en wielersport is Remco de aangesproken persoon om sport gerelateerde klachten op te lossen.

In 2018 is Remco gestart met de opleiding Osteopathie in Antwerpen aan The International Academy for Osteopathy.

 

Joris Luijten

Joris  is per 1 september 2020 werkzaam in onze praktijk. Hij is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut. Direct daarna heeft hij de Master Bewegingswetenschappen afgerond aan de Universiteit van Maastricht.

Joris heeft ervaring opgedaan in de klinische sector (ziekenhuis Venlo). Daarna is hij vrijwel direct in de eerste lijn als fysiotherapeut gaan werken en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de Muskuloskeletale (manuele) therapie. Hiervoor heeft hij de volgende opleidingen gedaan; Muskuloskeletale Echografie, Dry Needling, Orthedische geneeskunde (NAOG/cyriax).

Ook volgt hij de opleiding tot visceraal therapeut. Deze therapie houdt zich voornamelijk bezig met het onderzoeken en behandelen van het orgaanstelstel in relatie tot lichamelijke klachten.

In een directe samenwerking met revalidatiearts Emile Janssen houdt Joris zich veel bezig met de zorg voor patiënten met het Ehlers Danlos Syndroom (EDS).

Met een verleden als topsporter (voetbal) en bovenstaande specialisaties is Joris breed georiënteerd en een aanwinst voor de praktijk

Wilt u een afspraak met Joris, bel hem dan op 06 11245555