Nieuws mbt Corona Virus

 

Wij als Fysio Widdershoven Snippe hebben besloten om beide praktijklocaties beperkt open te stellen voor reguliere fysiotherapie. Bent u van mening dat u met spoed gezien moet worden, neem dan contact met ons op via de gebruikelijke kanalen, wij zijn uiteraard wel bereikbaar voor noodzakelijke fysiotherapeutische zorg. Wij inventariseren dan samen, wat de beste beslissing is en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij proberen in dit geval nog meer onze visie van ZORG OP MAAT te kunnen leveren.

Voornaamste reden voor ons was dat we de gezondheid van zowel onze patiënt als van onszelf niet meer kunnen waarborgen. Daarnaast voelen we het als onze maatschappelijke/ medische verantwoording er alles aan te doen om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken.

Fysiotherapie op afstand

Kun je niet naar de praktijk komen, dan is fysiotherapie op afstand mogelijk. Wij kunnen telefonisch de voortgang bespreken en de nodige oefeningen via e-mail of via onze app toesturen. De afspraak wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd, deze vorm van fysiotherapie op afstand wordt gehonoreerd door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit). Neem contact op met ons voor meer informatie.